Všetko pre vašich maznáčikov. Labku na to!

Domov

0220 924 080 Volajte po-št 8:00-18:00,
pia 8:00-17:00
Doprava nad 49 € ZADARMO Píšeme pre vás Tlapka TV

Blog obchodu pre chovateľov SpokojnýPes.sk

UKECANÝ PES_

Hovoríme vám pravdu. Zvlášť o krmivách.

DO OBCHODU

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

Remind

Košík 0,00 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
0

Obľúbené položky:

0
Menu

Zásady spracuvánia osobných údajov

platné pri návšteve či nákupe na e-shope www.spokojnypes.sk spoločnosti SpokojenyPes.cz s.r.o.


Spoločnosť SpokojenyPes.cz s.r.o., IČO: 287 72 563, so sídlom Štětkova 1638/18, 140 00 Praha 4 – Nusle, Česká republika, zapísaná v obchodnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe pod sp. zn. C 207978 (ďalej tiež ako „Spoločnosť“ alebo „prevádzkovateľ“) prehlasuje, že v súvislosti s predajom tovaru, poskytovaním služieb a prevádzkovaním webových stránok môže spracúvať Vaše osobné údaje ako prevádzkovateľ osobných údajov v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov („GDPR“), a naň nadväzujúcimi právnymi predpismi. Tieto Zásady spracúvania osobných údajov („Zásady“) majú za cieľ poskytnúť bližšie informácie o takomto prípadnom spracúvaní Vašich osobných údajov.

 

1.

Prevádzkovateľ osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ.. Prevádzkovateľom osobných údajov je spoločnosť SpokojenyPes.cz s.r.o., IČO: 287 72 563, so sídlom Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4, Česká republika, zapísaná v obchodnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe, sp. zn. C 207978.
  2. Kontaktné údaje. Kontaktné údaje prevádzkovateľa: adresa Štětkova 1638/18, 140 00 Praha 4 – Nusle, Česká republika, e-mail: gdpr@spokojnypes.sk, elefón: +421 220 924 080. Prevádzkovateľ neurčil zodpovednú osobu.
  3. Spracúvanie osobných údajov. Spoločnosť SpokojenyPes.cz s.r.o. ako prevádzkovateľ spracúva Vaše osobné údaje, ktoré ste jej poskytli alebo ktoré od Vás získala (i.) pri vybavovaní Vašej objednávky na e-shope prevádzkovanom na webovej stránke umiestnenej na internetovej adrese https://www.spokojnypes.sk/ a/alebo (ii.) v súvislosti s Vašou návštevou e-shopu prevádzkovanom na webovej stránke umiestnenej na internetovej adrese https://www.spokojnypes.sk/.

2.

Osobné údaje

  1. Nákup na e-shope. V prípade, že nakúpite na našom internetovom obchode prevádzkovanom na webovej stránke umiestnenej na internetovej adrese https://www.spokojnypes.sk/, spracúvame najmä tie osobné údaje, ktoré ste vyplnili v rámci objednávkového formulára umiestneného na e-shope (príp. údaje, ktoré sa do objednávkového formulára eventuálne vyplnili automaticky zo zákazníckeho účtu), resp. ktoré sú nevyhnutné k naplneniu nižšie uvedených účelov, konkrétne identifikačné údaje (meno a priezvisko kupujúceho,) a kontaktné údaje (e-mailová adresa, adresa bydliska či kontaktná adresa, telefónne číslo, číslo bankového účtu, IČO a DIČ (ak ste podnikateľom), príp. ďalšie údaje nevyhnutné na naplnenie účelu spracúvania.
  2. Vernostný program. V prípade, že sa zaregistrujete do vernostného programu na našom e-shope prevádzkovanom na webovej stránke umiestnenej na internetovej adrese https://www.spokojnypes.sk/ a udelíte súhlas so spracovaním osobných údajov, budeme na základe Vášho súhlasu spracúvať tie osobné údaje, ktoré ste vyplnili v rámci registračného formulára umiestneného na e-shope, konkrétne identifikačné údaje (meno a priezvisko) a kontaktné údaje (e-mailová adresa, adresa bydliska či kontaktná adresa, telefónne číslo, číslo bankového účtu, IČO a DIČ (ak ste podnikateľom), príp. ďalšie údaje nevyhnutné na naplnenie účelu spracúvania.
  3. Newsletter – všeobecný. V prípade, že sa prihlásite na našom e-shope prevádzkovanom na webovej stránke umiestnenej na internetovej adrese https://www.spokojnypes.sk/ v rámci formulára na prihlásenie k odberu noviniek – e-mailového spravodajcu a udelíte súhlas so spracovaním osobných údajov (zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára na prihlásenie k odberu noviniek a následným potvrdením súhlasu prostredníctvom e-mailu), budeme spracúvať všetky Vaše osobné údaje vyplnené vo formulári na prihlásenie sa k odberu noviniek (tj. e-mailová adresa), príp. ďalšie údaje nevyhnutné k naplneniu účelu spracúvania.
  4. Newsletter – zákazníci. V prípade, že nakúpite na našom e-shope prevádzkovanom na webovej stránke umiestnenej na internetovej adrese https://www.spokojnypes.sk/, budeme spracúvať Vaše osobné údaje, ktoré ste vyplnili v rámci objednávkového formulára umiestneného na e-shope (príp. údaje, ktoré sa do objednávkového formulára eventuálne vyplnili automaticky zo zákazníckeho účtu), resp. ktoré sú nevyhnutné na naplnenie nižšie uvedených účelov (tj. meno, priezvisko, e-mailová adresa), príp. ďalšie údaje nevyhnutné na naplnenie účelov spracúvania, a to na účely zasielania marketingových letákov spoločnosti SpokojenyPes.cz s.r.o. V rámci objednávkového formulára máte možnosť vopred odmietnuť zasielanie obchodných oznámení, pričom možnosť odhlásiť sa z odberu newsletterov môžete využiť taktiež v každom zaslanom newsletteri.
  5. Strážny pes. V prípade nedostupného tovaru ponúkame na našom e-shope možnosť nastavenia stráženia dostupnosti Vami vybraného tovaru, kedy Vás v prípade naskladneného tovaru budeme informovať na Vami uvedenú adresu o dostupnosti tohto tovaru. V prípade, že sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/ do „strážneho psa“ a udelíte súhlas so spracovaním osobných údajov (tj. zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára na prihlásenie do „strážneho psa“), budeme spracúvať všetky Vaše osobné údaje vyplnené vo formulári na prihlásenie do „strážneho psa“ (tj. e-mailová adresa), príp. ďalšie údaje nevyhnutné na naplnenie účelov spracúvania.
  6. Pripomienka objednávky. V prípade, ak sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/ k „pripomienke objednávky“ a udelíte súhlas so spracovaním osobných údajov (tj. zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára pre pripomienku objednávky), budeme spracúvať všetky Vaše osobné údaje vyplnené vo formulári pre pripomienku objednávky (tj. meno, priezvisko, adresa bydliska, popr. kontaktná adresa, e-mailová adresa, telefónne číslo), príp. ďalšie údaje nevyhnutné na naplnenie účelov spracúvania.
  7. Otázky k veterinárnym diétam. V prípade, že sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk// k „Haf! Máte otázku k veterinárnym diétam?“ a udelíte súhlas so spracovaním osobných údajov (tj. zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára pre otázky k veterinárnym diétam) budeme spracúvať všetky Vaše osobné údaje vyplnené vo formulári pre otázky k veterinárnym diétam (tj. meno, priezvisko, e-mailová adresa), príp. ďalšie údaje nevyhnutné na naplnenie účelov spracúvania.


3.

Právny základ a účel spracúvania osobných údajov

  1. Nákup na e-shope. V prípade, že nakúpite tovar na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/, je právnym základom spracúvania osobných údajov (i.) splnenie kúpnej zmluvy, pričom zmluvnou stranou je kupujúci ako dotknutá osoba, alebo vykonanie opatrení prijatých pred uzatvorením kúpnej zmluvy na žiadosť kupujúceho, (ii.) splnenie zákonnej povinnosti, ktorá sa vzťahuje na predávajúceho ako prevádzkovateľa, (iii.) oprávnený záujem predávajúceho či tretej strany. Vaše osobné údaje sú spracúvané na účely (i.) realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy uzatváranej medzi Vami ako kupujúcim a nami ako predávajúcim, alebo vykonanie opatrení prijatých pred uzatvorením kúpnej zmluvy na Vašu žiadosť, a na účely (ii.) splnenia súvisiacich zákonných povinností predávajúceho (napr. daňová povinnosť) a (iii.) pokiaľ je takéto spracúvanie nevyhnutné na účely našich oprávnených záujmov či oprávnených záujmov tretích strán.
  2. Vernostný program. V prípade, že sa zaregistrujete do vernostného programu, je právnym základom pre spracúvanie osobných údajov súhlas so spracovaním osobných údajov udelený pri registrácii do vernostného programu. Vaše osobné údaje sú spracúvané na účely: (i.)Vášho členstva vo vernostnom programe nášho e-shopu https://www.spokojnypes.sk/ a čerpania výhod súvisiacich s členstvom vo vernostnom programe e-shopu (predovšetkým možnosť využívať vernostné zľavy na nákupy vykonávané prostredníctvom e-shopu a/alebo v kamenných predajniach spoločnosti SpokojenyPes.cz s.r.o., a možnosť ľahšieho využívania niektorých funkcií e-shopu, možnosť hodnotiť a komentovať produkty ponúkané v e-shope, kedy hodnotenie a komentár produktu sa zobrazujú s uvedením mena a priezviska zákazníka všetkým návštevníkom e-shopu, sledovanie a vyhodnocovanie nákupov v rámci vernostného programu, oi. z dôvodu zlepšenia kvality poskytovaných služieb), a (ii.)zasielania marketingových letákov, resp. zasielania ponúk produktov a informácii o vernostných zľavách spojených s Vašim členstvom vo vernostnom programe e-shopu zahŕňajúcim aj zasielanie informácií a iných obchodných oznámení prostredníctvom e-mailových správ; informujeme Vás, že v súvislosti so zasielaním marketingových letákov vykonávame tzv. profilovanie (viď čl. 4.3. týchto Zásad).
  3. Newsletter – všeobecný. V prípade, že sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/ k odberu noviniek – e-mailového spravodajcu, je právnym základom pre spracúvanie osobných údajov súhlas so spracovaním osobných údajov, a to pre účely zasielania marketingových letákov spoločnosti SpokojenyPes.cz s.r.o., resp. zasielania ponúk produktov a informácii zahŕňajúcich aj zasielanie informácií a iných obchodných oznámení prostredníctvom e-mailových správ.
  4. Newsletter – zákazníci. V prípade, že nakúpite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/, je právnym základom pre spracúvanie osobných údajov pre účely zasielania marketingových letákov spoločnosti SpokojenyPes.cz s.r.o. náš oprávnený záujem spočívajúci najmä vo výkone priamych marketingových aktivít voči našim zákazníkom v súvislosti s nákupom tovaru na našom e-shope, a to pre účely zasielania marketingových letákov SpokojenyPes.cz s.r.o., resp. zasielania ponúk produktov a informácií zahŕňajúcich aj zasielanie informácií a iných obchodných oznámení prostredníctvom e-mailových správ. Informujeme Vás, že v súvislosti so zasielaním marketingových letákov vykonávame profilovanie (viz. čl. 4.3 týchto Zásad).
  5. Strážny pes. V prípade, že sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/ do „strážneho psa“, je právnym základom pre spracúvanie osobných údajov Váš súhlas so spracovaním osobných údajov udelený zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára na prihlásenie do „strážneho psa“, a to pre účely zasielania e-mailovej správy s informáciou o možnosti zakúpiť na našom e-shope konkrétny tovar, ktorý dočasne nebol na sklade.
  6. Pripomienka objednávky. V prípade, ak sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/ k „pripomienke objednávky“, je právnym základom pre spracúvanie osobných údajov Váš súhlas so spracovaním osobných údajov udelený zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára pre „pripomienku objednávky“, a to pre účely zasielania e-mailovej správy – pripomienky objednávky, ktorej prostredníctvom bude zákazníkovi v budúcnosti pripomenuté, aby opätovne objednal tovar, ktorý je predmetom konkrétnej objednávky, ku ktorej sa pripomienka objednávky vzťahuje.
  7. Otázky k veterinárnym diétam. V prípade, že sa prihlásite na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/ k „Haf! Máte otázku k veterinárnym diétam?“, je právnym základom pre spracúvanie osobných údajov Váš súhlas so spracovaním osobných údajov udelený zaškrtnutím príslušného políčka v rámci formulára pre „otázky k veterinárnym diétam“, a to pre účely zasielania e-mailovej správy s odpoveďou na Vašu otázku.


4.

Automatizované individuálne rozhodovanie a profilovanie
  1. Automatizované rozhodovanie. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR.
  2. Profilovanie – ponuka tovaru. Informujeme Vás, že v rámci fungovania e-shopu dochádza k automatizovanému spracúvaniu údajov – tzv. profilovanie, kedy zákonným dôvodom pre takúto formu spracúvania je náš oprávnený záujem. Táto činnosť spočíva v systémovom vyhodnocovaní nákupov vykonaných kupujúcim tak, aby sme Vám mohli na e-shope prispôsobiť ponuku a ponúknuť Vám tovar – produkty pre konkrétny druh zvieraťa, pre ktoré ste už v minulosti nakupovali, či Vám ponúknuť obdobný tovar, ktorý ste už v minulosti nakupovali. Táto činnosť je vykonávaná najmä za účelom skvalitnenia ponuky našich služieb. Takto spracúvané údaje sú anonymizované. Vašim právom je oi. nebyť predmetom takejto činnosti, čo môžete uviesť predávajúcemu prostredníctvom e-mailu na adresu: gdpr@spokojnypes.sk.
  3. Profilovanie – newsletter (zákazníci a registrovaní užívatelia). Informujeme Vás, že v súvislosti so zasielaním marketingových letákov našim zákazníkom podľa čl. 3.4. týchto Zásad a registrovaným užívateľom podľa čl. 3.2. (ii.) týchto Zásad vykonáva naša Spoločnosť profilovanie, kedy zákonným dôvodom pre takúto formu spracúvania je náš oprávnený záujem. V tomto prípade dochádza k systémovému vyhodnocovaniu Vami uskutočnených nákupov tak, aby Vám mohol byť zaslaný marketingový leták obsahujúci ponuku obdobných produktov, ktoré ste už v minulosti v našom e-shope nakúpili, či ponuku produktov určených pre konkrétny druh zvieraťa, pre ktorý ste už v minulosti na e-shope nakúpili. Táto činnosť je vykonávaná najmä za účelom skvalitnenia ponuky našich služieb. Takto spracúvané údaje sú anonymizované. Vašim právom je oi. nebyť predmetom takejto činnosti, čo môžete oznámiť predávajúcemu prostredníctvom e-mailu na adresu:  gdpr@spokojnypes.sk.


5.

Doba uchovávania osobných údajov
  1. Nákup na e-shope. V prípade, že nakúpite tovar na našom e-shope https://www.spokojnypes.sk/, budú Vaše osobné údaje u predávajúceho ako prevádzkovateľa uložené po dobu nevyhnutne nutnú na splnenie účelu ich spracúvania v súlade s čl. 3.1. týchto Zásad, najdlhšie však po dobu piatich rokov odo dňa uzatvorenia kúpnej zmluvy, pokiaľ nebude kogentnými právnymi predpismi v konkrétnych prípadoch stanovená dlhšia doba.
  2. Vernostný program. V prípade, že sa zaregistrujete do nášho vernostného programu, budú Vaše osobné údaje u predávajúceho ako prevádzkovateľa uložené po dobu trvania Vášho členstva v našom vernostnom programe e-shopu. Súhlasy so spracovaním osobných údajov sú udelené na dobu trvania Vášho členstva vo vernostnom programe e-shopu a môžu byť kedykoľvek odvolané v súlade s čl. 7.10. týchto Zásad, pričom odvolaním súhlasu pre účel v čl. 3.2. (i.) týchto Zásad vyššie, bude Vaše členstvo vo vernostnom programe e-shopu a čerpanie s tým súvisiacich výhod automaticky ukončené a bude deaktivovaný Váš zákaznícky účet. Súhlas pre účel v čl. 3.2. (ii.) týchto Zásad so zasielaním marketingových letákov môže byť zákazníkom odvolaný tiež prostredníctvom odkazu uvedeného priamo v marketingovom letáku Spoločnosti.
  3. Newsletter – všeobecný. Osobné údaje budú u predávajúceho ako prevádzkovateľa v prípade zasielania marketingových letákov uložené po dobu do odvolania súhlasu s ich spracovaním, najdlhšie však po dobu troch rokov od udelenia súhlasu. Súhlas so spracovaním osobných údajov je udelený na dobu do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov, pričom môže byť zákazníkom kedykoľvek odvolaný v súlade s čl. 7.10. týchto Zásad.
  4. Newsletter – zákazníci. Osobné údaje budú u predávajúceho ako prevádzkovateľa v prípade zasielania marketingových letákov uložené po dobu do odmietnutia súhlasu s ich spracovaním, najdlhšie však po dobu troch rokov odo dňa objednania tovaru. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže byť zákazníkom kedykoľvek odvolaný v súlade s čl. 7.10. týchto Zásad. Súhlas so zasielaním marketingových letákov môže byť zákazníkom odmietnutý taktiež prostredníctvom odkazu uvedeného priamo v marketingovom letáku Spoločnosti.
  5. Strážny pes. Osobné údaje budú u predávajúceho ako prevádzkovateľa v prípade, že sa prihlásite do „strážneho psa“, uložené na dobu do vybavenia Vašej požiadavky, teda do doby, kedy bude možné zákazníka informovať o možnosti zakúpiť na e-shope konkrétny tovar, ktorý dočasne nie je na sklade, alebo do odvolania súhlasu so spracovaním osobných údajov, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr, najdlhšie však po dobu šiestich mesiacov od udelenia súhlasu. Súhlas so spracovaním osobných údajov je udelený na dobu od zadania požiadavky zákazníka do doby, kedy bude možné zákazníka informovať o možnosti zakúpiť v online obchode SpokojnyPes.sk konkrétny tovar, ktorý dočasne nie je skladom, pričom môže byť zákazníkom kedykoľvek odvolaný v súlade s čl. 7.10 týchto Zásad.
  6. Pripomienka objednávky. Osobné údaje budú u predávajúceho ako prevádzkovateľa v prípade, že sa prihlásite k „pripomienke objednávky“ uložené na dobu vybavenia Vašej požiadavky na zaslanie e-mailovej správy – pripomienky objednávky, alebo do odvolania súhlasu so spracovaním osobných údajov, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr, najdlhšie však po dobu šiestich mesiacov od udelenia súhlasu. Súhlas so spracovaním osobných údajov je udelený na dobu do vybavenia požiadavky zákazníka, pričom môže byť zákazníkom kedykoľvek odvolaný v súlade s čl. 7.10. týchto Zásad.
  7. Otázky k veterinárnym diétam..Osobné údaje budú u predávajúceho ako prevádzkovateľa v prípade otázok k veterinárnym diétam uložené na dobu do vybavenia Vašej otázky, alebo do odvolania súhlasu so spracovaním osobných údajov, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr, najdlhšie však po dobu 12 mesiacov od udelenia súhlasu. Súhlas so spracovaním osobných údajov je udelený na dobu do vybavenia otázky zákazníka, pričom môže byť zákazníkom kedykoľvek odvolaný v súlade s čl. 7.10. týchto Zásad.
  8. Výmaz osobných údajov. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov Vaše osobné údaje vymažeme.


6.

Príjemcovia osobných údajov
  1. Príjemcovia osobných údajov. Vaše vyššie uvedené osobné údaje spracúvame ako prevádzkovateľ osobných údajov. Vaše osobné údaje môžu byť nami poskytnuté na spracúvanie tretím osobám ako sprostredkovateľom osobných údajov. Príjemcovia Vašich osobných údajov sú tretie osoby (sprostredkovatelia), pokiaľ je odovzdanie osobných údajov týmto osobám nevyhnutné pre naplnenie účelu spracúvania osobných údajov. V prípade, že na našom e-shope nakúpite, jedná sa predovšetkým o: (i.)osoby podieľajúce sa na dodaní tovaru / služieb (oi. zmluvní zasielatelia či dopravcovia); (ii.)osoby poskytujúce služby súvisiace s dodaním tovaru a jeho organizáciou; (iii.)osoby podieľajúce sa na realizácii platieb na základe kúpnej zmluvy (osoby poskytujúce bankové a finančné služby); (iv.)osoby zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu, zaisťujúce marketingové a reklamné služby pre podporu webovej prezentácie a e-shopu, podieľajúce sa na zaisťovaní spokojnosti zákazníkov s nákupom v e-shope a (v.)osoby zaisťujúce účtovné a daňové služby. V prípade vernostného programu sa jedná najmä o poskytovateľa doručovacích služieb a poskytovateľa a prevádzkovateľa služieb informačných technológii. V ostatných prípadoch (strážny pes, newsletter, pripomienka objednávky, otázky k veterinárnym diétam) sa jedná najmä o poskytovateľa a prevádzkovateľa služieb informačných technológii, v prípade otázok k veterinárnym diétam sa jedná aj o spoločnosť VETCENTRUM Duchek s.r.o., IČO: 273 93 534, so sídlom K Hájům 2671/8, Stodůlky, 155 00 Praha 5, Česká republika.
  2. Cezhraničný prenos, odovzdanie do tretích krajín. Pri spracúvaní Vašich osobných údajov môže dochádzať k cezhraničnému prenosu v rámci členských štátov EÚ a EHP, najmä avšak nie výlučne medzi Slovenskou republikou a Českou republikou, pri zachovaní primeraného právneho základu a primeraných záruk zachovania Vašich práv a právom chránených záujmov. Nemáme v úmysle odovzdávať osobné údaje do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.


7.

Práva dotknutej osoby

  1. Práva dotknutej osoby. Máte právo požadovať od nás ako od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom, ktoré sa Vás týkajú, ich opravu alebo výmaz alebo obmedzenie spracúvania a právo vzniesť námietku proti spracúvaniu, ako aj právo na prenositeľnosť údajov. Ďalej máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu, najmä v členskom štáte svojho obvyklého pobytu, mieste výkonu práce alebo v mieste údajného porušenia. Dozorný orgán v štáte prevádzkovateľa, je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika (www.uoou.cz), dozorný orgán dotknutých osôb s miestom obvyklého pobytu na území Slovenskej republiky je Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 07 Bratislava (www.dataprotection.gov.sk), príp. iný príslušný úrad zaoberajúci sa ochranou osobných údajov v zmysle čl. 77 GDPR (v mieste výkonu práce, v mieste obvyklého pobytu alebo v mieste údajného porušenia a pod.).
  2. Právo na prístup. V súlade s čl. 15 GDPR máte ako dotknutá osoba právo získať od nás ako prevádzkovateľa osobných údajov potvrdenie o tom, či osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú, sú alebo nie sú spracúvané, a pokiaľ je tomu tak, máte právo získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: (i.) účely spracúvania, (ii.) kategórie dotknutých osobných údajov, (iii.) príjemcovia alebo kategórie príjemcov, ktorým osobné údaje boli alebo budú sprístupnené, najmä príjemcovia v tretích krajinách alebo v medzinárodných organizáciách, (iv.) predpokladaná doba, počas ktorej budú osobné údaje uchovávané, alebo ak ju nie je možné určiť, kritéria pre stanovenie takejto doby, (v.) existencia práva požadovať od prevádzkovateľa opravu alebo výmaz osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenia ich spracúvania a/alebo vzniesť námietku proti takémuto spracúvaniu, (vi.) právo podať sťažnosť dozornému orgánu, (vii.) všetky dostupné informácie o zdroji osobných údajov, pokiaľ nie sú získané od dotknutých osôb, (viii.) skutočnosť, že dochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania, uvedenému v čl. 22 ods. 1 a 4 GDPR, a minimálne v týchto prípadoch zmysluplné informácie týkajúce sa použitého postupu, ako aj významu a predpokladaných dôsledkov takého spracúvania pre dotknutých osôb.
  3. Právo na opravu. Pokiaľ zistíte, že osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú sú nesprávne, máte právo v súlade s čl. 16 GDPR na to, aby sme bez zbytočného odkladu tieto nesprávne údaje opravili. So zreteľom na účely spracúvania máte právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím doplnkového vyhlásenia.
  4. Právo na vymazanie. V niektorých prípadoch máte v súlade s čl. 17 GDPR právo na to, aby sme bez zbytočného odkladu vymazali osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú, ak dôjde k splneniu niektorého z nasledujúcich dôvodov: (i.)Vaše osobné údaje už nie sú potrebné pre účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali; (ii.)odvoláte súhlas so spracúvaním osobných údajov, pričom sa jedná o údaje, ku spracúvaniu ktorých je Váš súhlas nevyhnutný, a zároveň neexistuje žiadny ďalší právny základ pre spracúvanie; (iii.)vznesiete námietky voči spracúvaniu osobných údajov podľa čl. 21 ods. 1 GDPR a neprevažujú žiadne oprávnené dôvody na spracúvanie alebo vznesiete námietky voči spracúvaniu podľa čl. 21 ods. 2 GDPR; (iv.)osobné údaje sa spracúvali nezákonne; (v.)osobné údaje musia byť vymazané na splnenie právnej povinnosti stanovenej právom Únie alebo členského štátu, ktoré sa na prevádzkovateľa vzťahuje; pokiaľ nie je súčasne naplnená výnimka stanovená v čl. 17 ods. 3 GDPR, kedy v takom prípade Vaše osobné údaje vymazané nebudú.
  5. Právo na obmedzenie spracúvania. V niektorých prípadoch máte v súlade s čl. 18 GDPR právo na to, aby sme obmedzili spracúvanie Vašich osobných údajov, pokiaľ nastane ktorýkoľvek z nasledujúcich prípadov: (i.)pokiaľ popierate správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho nám overiť správnosť osobných údajov; (ii.)pokiaľ je spracúvanie protizákonné a pokiaľ namietate proti vymazaniu osobných údajov a žiadate namiesto toho obmedzenie ich použitia; (iii.)pokiaľ už osobné údaje nepotrebujeme na účely spracúvania, ale potrebujete ich na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov; (iv.)okiaľ ste vzniesli námietku voči spracúvaniu podľa čl. 21 ods. 1 GDPR, až kým nebude overené, či naše oprávnené dôvody neprevládajú nad Vašimi oprávnenými dôvodmi. V takom prípade sme oprávnení spracúvať Vaše osobné údaje iba s Vašim súhlasom (s výnimkou ich uloženia), alebo z dôvodu preukázania, uplatnenia alebo obhajoby právnych nárokov z dôvodu ochrany práv inej fyzickej alebo právnickej osoby alebo z dôvodu dôležitého verejného záujmu Európskej únie alebo niektorého členského štátu.
  6. Právo na prenosnosť údajov. V niektorých prípadoch máte v súlade s čl. 20 GDPR právo získať osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú, ktoré ste nám poskytli, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte, a právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi bez toho, aby sme tomu bránili, a to v prípade, že (i.) je spracúvanie založené na Vašom súhlase alebo na zmluve a (ii.) spracúvanie sa vykonáva automatizovanými prostriedkami.
  7. Právo namietať. V súlade s čl. 21 ods. 1 GDPR máte právo vzniesť námietku proti spracúvaniu osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú, na základe čl. 6 ods. 1 písm. e) alebo f) GDPR, vrátane namietania profilovania založeného na týchto ustanoveniach. V takom prípade také osobné údaje nespracúvame, pokiaľ nepreukážeme závažné oprávnené dôvody na spracúvanie, ktoré prevažujú nad záujmami alebo právami a slobodami dotknutých osôb, alebo pre preukazovanie, uplatňovanie a obhajobu právnych nárokov.
  8. Právo namietať – priamy marketing. Pokiaľ sa osobné údaje spracúvajú na účely priameho marketingu, máte v súlade s čl. 21 ods. 2 GDPR právo vzniesť kedykoľvek námietku proti spracúvaniu osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú, na tento marketing, čo zahŕňa aj profilovanie, pokiaľ sa týka tohto priameho marketingu. Pokiaľ vznesiete námietku proti spracúvaniu na účely priameho marketingu, osobné údaje nebudú ďalej za týmto účelom spracúvané.
  9. Právo nebyť predmetom automatizovaného rozhodovania.. V súlade s čl. 22 GDPR máte právo nebyť predmetom žiadneho rozhodnutia založeného výlučne na automatizovanom spracúvaní, vrátane profilovania, ktoré má pre Vás právne účinky alebo sa Vás obdobným spôsobom významne týka. Uvedené sa nepoužije pokiaľ je rozhodnutie (i.) nevyhnutné k uzatvoreniu alebo plneniu zmluvy medzi Vami ako dotknutou osobou a nami ako prevádzkovateľom, alebo (ii.) povolené právom Európskej únie alebo členského štátu, ktoré sa na nás vzťahuje, a ktoré zároveň stanoví vhodné opatrenia zaisťujúce ochranu práv a slobôd a oprávnených záujmov dotknutých osôb, alebo (iii.) založené na Vašom vyslovenom súhlase.
  10. Právo odvolať súhlas.. Pokiaľ je spracúvanie Vašich osobných údajov založené na Vašom súhlase, ste oprávnení svoj súhlas kedykoľvek odvolať. Súhlas môžete odvolať buď písomne na adrese prevádzkovateľa Štětkova 1638/18, 140 00 Praha 4 – Nusle, Česká republika, alebo elektronicky na e-mail gdpr@spokojnypes.sk. V prípade súhlasu so zasielaním marketingových letákov, môžete Váš súhlas odvolať taktiež prostredníctvom odkazu uvedeného priamo v marketingovom letáku. Odvolanie súhlasu je účinné okamihom jeho doručenia našej Spoločnosti. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania v zmysle takého súhlasu, ktorý bol udelený pred jeho odvolaním.


8. Podmienky zabezpečenia osobných údajov

  1. Prehlásenie prevádzkovateľa. Prehlasujeme, že sme prijali všetky vhodné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie Vašich osobných údajov. Prehlasujeme, že k Vašim osobným údajom majú prístup výlučne prevádzkovateľom poverené osoby.


9. Záverečné ustanovenia

  1. Cookies. Naše zásady k používaniu súborov cookies sú zverejnené na našej internetovej stránke: https://www.spokojnypes.sk/.
  2. Zmeny. Znenie týchto Zásad sme oprávnení kedykoľvek meniť. Aktuálne znenie Zásad je zverejnené na internetových stránkach predávajúceho https://www.spokojnypes.sk/

Tieto zásady nadobúdajú platnosť a účinnosť dňa 11.1.2024

SpokojenyPes.cz s.r.o.

Čoskoro bude dobre, nebojte! Ale najprv čítajte...

Potvrdzujem, že moje domáce zviera bolo vyšetrené veterinárom, ktorý na základe stanovenej diagnózy odporučil užívanie tohto produktu.

Prečítal(a) som si a beriem na vedomie, že ak moje domáce zviera dostáva toto krmivo, odporúča sa najmenej raz za 6 mesiacov konzultovať užívanie s veterinárom.

Prečítal(a) som si a beriem na vedomie, že ak sa stav môjho domáceho zvieraťa pri užívaní tohoto produktu akýmkoľvek spôsobom zhorší, je nutné okamžite kontaktovať veterinára.

Súhlasíte so všetkými bodmi?

Pre pokračovánie v nákupu si prosím prečítajte text vyššie a zaškrtnite ÁNO.

Vo vašom košíku nič nie je. Napravíte to?

PES MAČKA OSTATNÉ VET.DIÉTY

Potrebujete poradiť? Blogujeme... Radšej videá? Poznáte Tlapka TV? Plemená / rasy psov

Odoberať novinkyChcete pravidelné novinky e-mailom?

Novinky e-mailom posielame zadarmo.
Možnosť zrušenia odoberania noviniek nájdete v každom e-maily.

Doprava ZADARMO

Vašu objednávku nad 49 € vám radi doručíme zadarmo. Do dvoch dní od objednania bude u vás. 

0220 924 080— Potrebujete pomocnú labku? Sme tu pre vás. Pondelok až štvrtok 8:00-18:00, piatok 8:00-17:00

Najlepším ocenením je váš záujem!

  • 1. miesto
  • 1. miesto
  • 1. miesto
  • Finalista 2021

Platobné metódy

Spokojený pes

Haf...

Děkujeme za váš nákup!

Jsme tu pro vás rádi. Tlapku na to!

fPochlubte se svým přátelům s nákupem pro vašeho mazlíčka.