Obmedzený počet zdrojov proteínov pomáha obmedziť riziko vzniku potravinových alergií. Mastné kyseliny zmierňujú kožné reakcie a prispievajú k integrite črevnej sliznice. Živiny podporujúce rovnováhu tráviaceho traktu. Živiny podporujúce rovnováhu tráviaceho traktu.
Zloženie:
tapioka, dehydrované kačacie mäso, hydrolyzované hydinové bielkoviny, rastlinná vláknina, živočíšne tuky, repné rezky, rybí tuk, sójový olej, šupky a semená Psyllia, minerálne látky, frukto-oligosacharidy, výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).
Nutričné doplnkové látky:
Vitamín A: 25000 IU., Vitamín D3: 800 mj., E1 (Železo): 41 mg, E2 (Jód): 2,8 mg, E4 (Meď): 10 mg, E5 (Mangán): 54 mg, E6 (Zinok): 203 mg, E8 (Selén): 0,1 mg
Konzervačné látky - Antioxidanty.
Analytické zložky:
Proteín 21%, obsah tuku 9%, popol 7,2%, vláknina 4,4%, EPA/DHA 3,5 g, esenciálne mastné kyseliny 28 g.