Obmedzený počet zdrojov bielkovín pomáha znížiť riziko potravinových alergií. Mastné kyseliny znižujú kožné reakcie a prispievajú k integrite črevnej sliznice. Živiny, ktoré podporujú rovnováhu tráviaceho traktu. Živiny, ktoré podporujú rovnováhu tráviaceho traktu.
Zloženie:
Maniok (tapioka) (47,0 %), dehydrované kačacie bielkoviny (28,0 %), rastlinná vláknina, hydrolyzované hydinové bielkoviny (4,2 %), minerálne látky, živočíšny tuk, cukrovarské rezky, rybí olej, šupky a semená psyllia, sójový olej, fruktooligosacharidy, múčka z aksamietnice.
Analytické zložky:
Bielkoviny 21,0 %, tuk 9,0 %, hrubý popol 7,8 %, hrubá vláknina 4,5 %, esenciálne mastné kyseliny (kyselina linolová) 1,83 %, EPA/DHA 0,35 %, omega-3 mastné kyseliny 0,68 %.
Doplnkové látky na 1 kg:
Výživové prísady: vitamín A 31000 IU, vitamín D3 700 IU, železo (3b103) 38 mg, jód (3b201, 3b202) 3,4 mg, meď (3b405, 3b406) 14 mg, mangán (3b502, 3b504) 50 mg, zinok (3b603, 3b605, 3b606) 148 mg, selén (3b801, 3b811, 3b812) 0,24 mg, konzervačné látky, antioxidanty.